ziua 34

Impartasiti cum v-ati simtit in a 34-a zi de post

56 de răspunsuri la „ziua 34”

  1. Noaptea m-am trezit din cauza unor zgomote, m-am enervat si ca urmare mi-a fost rau timp de aproximativ o ora dupa care am varsat o cantitate de bila, de data aceasta destul de inchisa la culoare si condensata. Dupa m-am linistit si am dormit din nou pana la 11 dimineata.
    O zi fara activitate, majoritatea petrecuta in pat sau la calculator. Statul in picioare mai mult de 10 minute a fost un efort. Greata aparea aproape de la orice lucru imi displacea, fie chiar si vizual si la fiecare activitate pe care corpul o percepea ca fiind obositoare.
    Apa 0,2 l
    Kg 57,7 (-600g)

    M-am decis sa inchei acest post. Procesul de detoxifiere nu este nici pe departe incheiat. Limba este incarcata, uneori total, alteori pe jumatate. Urina este in majoritatea zilelor limpede, alteori, desi limpede, cu o tenta rosiatica. Foamea nu a revenit, si cu greu pot bea mici cantitati de apa. Astazi am incercat cu apa calduta sau cu apa minerala combinata cu plata si a fost oarecum mai usor.
    A fost o saptamana de cosmar, din cauza greturilor, a numeroaselor reprize de varsaturi si a slabiciunii foarte accentuate. Nu stiu daca responsabila este prima zi a saptamanii, cu evenimentele ei neplacute care m-au dat peste cap in ceea ce priveste mirosurile, sau pur si simplu acesta urma sa fie traiectul detoxifierii in cazul meu. A fost de departe cea mai grea saptamana a acestui post de durata; din fericire am putut sta acasa pe tot parcursul ei. Din ceea ce citisem, stiam ca atunci cand corpul va trece intr-o etapa mai profunda de detoxifiere, totul va fi foarte greu insa, undeva, intr-un coltisor, speram sa nu am acel corp atat de toxic care sa imi aduca atatea probleme.

    Sper ca, pastrand in minte aceasta cunoastere despre mine insami, dobandita in timpul postului, de multe ori prin suferinta, sa reusesc sa imi respect acest corp, oferindu-i acea alimentatie sanatoasa calitativ si cantitativ, pentru a-l recladi pe baze sanatoase.

    Apreciază

      1. Iftime, eu la 1 an dupa post aveam aceleasi kilograme ca dupa revenirea din post, dupa inca 1 an am mai pus 2kg cu care am ramas si pe al 3-lea an. Am renuntat insa la carne iar aproximativ 1/3 din fiecare an (cat dureaza posturile ortodoxe + miercurile si vinerile de peste an) consum doar vegetale.
        Cat despre muschi, ca si persoana de sex feminin cred ca iti imaginezi cat de mult m-au intereast… Totusi mi-as fi dorit sa mai dispara din ei pentru ca, intrucat am facut mult sport in perioada de crestere, masa musculara pe care o detin imi confera o oarecare structura atletica ce nu ma multumeste.
        Intamplator dupa post am avut ocazia sa constatat ca rezistenta mea la efort a crescut in mod aproape miraculos. Daca inainte de post alergam pe banda max. 10 min, cu o stare groaznica dupa, in prag de colaps, dupa revenirea din post alergam la aceeasi viteza 1h fara a simti nevoia de oprire, era o placere pur si simplu.

        Apreciază

  2. felicitari din nou cirys! de maine deci treci pe sucuri naturale? poate vei mai continua sa scrii ce anume consumi,si scaderea in greutate. 🙂

    Apreciază

  3. Merci, Lalita!
    O sa mai scriu pentru o saptamana cum fac revenirea din post, foarte pe scurt. Mi s-a luat de cantarire zilnica, probabil o sa ma mai cantaresc la sfarsitul saptamanii de revenire si apoi o data de doua ori pe luna maxim.

    Apreciază

  4. felicitari! esti f ambitioasa. sa ne tii la curent cu ce ti s-o mai intamplat si daca ai reusit sa te vindeci de ce ti-ai propus. mai ales de acele stari de sufocare. : )

    Apreciază

  5. Merci, Mada!
    Starile de sufocare au disparut deocamdata dar ca sa spun cu adevarat ca am scapat de ele trebuie sa treaca toata iarna, pentru ca aceasta era perioada in care apareau. Cam la fel si cu celelalte probleme, trebuie sa treaca cateva luni sa spun cu certitudine ca nu ma mai deranjeaza.
    Cred ca undeva prin primavara o sa fac un mic recensamant, ca tot e la moda, in ceea ce priveste sanatatea inainte si dupa postul asta de durata.

    Apreciază

    1. lasa-mi te rog o data de contact ceva Cirys….vreau sa vorbim despre senzatiile tale de sufocare in perioadele reci. Nu am intentii decat strict la subiect intrucat esti prima persoana pe care am auzit-o cu asemenea simptome si se pare ca eu sunt al doilea…ironic vorbind. Chiar daca anuntul vad e in 2011 sper sa vezi comentariul si sa iei legatura cu mine. Poate intre timp ai reusit sa scapi si ma vei ajuta si pe mine. ID meu este iuly_vrj@yahoo.com Iti raman profund dator!

      Apreciază

  6. Ma aflu la a 34 zi si ma simt excelent .fac sport cu greutati si inca nu ma simt obosit sau sa am simtome specifice infometarii.Postul il tin numai cui apa plata.daca intereseaza pe cineva evolutia din primele zile pana acum sunt disponibil.Dupa modul cum ma simt cred ca pot sa-l duc 60 zile fara probleme dar ma opresc la 40 pentru ca vreau sa fac revenirea foarte lent.

    Apreciază

  7. Ma intreb cum a reusit Voinea sa faca sport cu greutati (sala, presupun) in asa un post avansat? Pana la urma sunt recomandate doar plimbarile si miscarea usoara, sau depinde de organism si cat poate duce fiecare? Chestia e ca de unde stii cand exagerezi sau nu.. 🙂

    Apreciază

  8. Credema, ca nu am nimic de castigat.Am tinut fix 40 de zile si cred ca mai duceam inca 10-15 zile.In schimb revenirea a fost groaznica am mai si facut cateva greseli desi stiam foarte bine ce am de facut.
    Acum pot spune ca pe langa beneficiile in legatura cu sanatatea deocamdata nu mai mananc carne si nici nu consum alcool cel putin un an mi-am propus sa consolidez ce am realizat pana acum.Am dat jos de la 128Kg pana la 92,5Kg.
    Sunt la a doua incercare ,primul post a fost de 28zile si intradevar ultimele zile ma luau ametelile cand faceam efort ,dar acum a mers fara fisura .Daca te intereseaza efectele secundare din timpul postului iti stau la dispozitie.(au fost aproape zilnic,organismul riposta drastic)

    Apreciază

  9. voinea, nu spuneam ca nu te-as crede, dar cred ca depinde de la organism la organism, eu cel mult am reusit un „post” de cinci zile, si sincer mai mult de curatenie prin casa si munca la calculator n-am reusit, adica eram asa intr-o stare de lesin-extaz, dar ma cam clatinam, n-s fi reusit sa fac exercitii pentru triceps. am pus post in ghilimele pentru ca din pacate am fumat in toate zilele alea, de unde se poate explica si starea de slabiciune, cum zicea autoarea blogului, sa fumezi cand tii post e otrava curata. ma lupt si acum cu viciul asta, incerc sa intru intr-un post fara sa fumez, dar nu stiu cum sa fac asta. cunosc un baiat care a tinut la fel 40 de zile si a fumat in tot timpul asta, nu-mi imaginez cum a reusit. felicitari pentru ce ti-a iesit tie si spor in continuare! mie mi-e frica de palpitatii, de fapt atunci de aia am si intrerupt in a cincea zi, ca m-a luat panica sa nu fac infarct, ca foame in nici un caz nu simteam. dupa aia am vrut sa beau suc de ananas. si am sfarsit prin a manca un ananas intreg. si apoi un sandvich. deci stiu perfect ca revenirea e mai grea decat postul in sine, d-apoi dupa asa de multe zile.

    Apreciază

  10. Cirys, felicitari pentru perioada lunga, ai avut ceva vointa, la simpomele astea eu m-as fi oprit de mult.

    Trebuie luat in considerare ca astfel de simptome nu inseamna neaparat ceva bun (dezintoxicare) ci pot fi si expresia unui stres extrem pe care corpul il suporta la limita si poate chiar claca pe undeva.

    Eu merg pe principiul ca mai degraba tii 3 posturi de 10 zile in decurs de 3 luni sau mai mult decat 30 zile deodata si o data pe an ca pe urma ramai cu o impresie atat despre nefavorabila incat instinctiv te feresti sa mai aduci in chestiune postul negru.

    Eu acum abia astept sa incep al 3 lea post negru din ultimele 6 luni, ma refer la cele de anvergura ~10zile, cele de 1-2-3-4 zile care cumulate sigur fac cel putin inca 20-30 zile, nu le mai iau in considerare.

    Astept chiar cu nerabdare si curiozitate, mai greu de explicat de ce – am ramas mai mult impresii pozitive, un soi de progres (al doilea a fost considerabil mai usor ca primul) si autocunoastere decat cu senzatia ca fac ceva extrem.

    Desi am pornit de la ideea scaderii in greutate, idee care o pastrez si acum ca motor motivational si utilitar, nu mai e singura si nici atat de importanta.

    Apropo, stii ceva despre Ioana, cea care s-a oprit cu postarile in ziua a 24a si nu am mai vazut-o nici la „Revenirea din post”?

    Apreciază

    1. Multumesc, PostIt! La mine acest post a fost prelungit de la o zi la alta, nu stiam daca voi trece de 1 saptamana caci cu acest tip de post de 1 saptamana eram oarecum obisnuita. In fiecare seara hotaram daca va mai fi sau nu o alta zi de post in functie ceea ce simteam. Mi-am dorit o „curatenie generala”, o restartare mai bine spus. Simteam aceasta nevoie cat se poate de concret dincolo de micile sicane ale starii de sanatate de zi cu zi sau de dorinta de a scadea cateva kilograme. Nu am ramas cu aversiune fata de ideea de post insa nu am mai tinut o perioada atat de indelungata ci doar mici reprize de cateva zile caci deocamdata consider ca nu este cazul. Am reusit sa pastrez rezultatele si cumva greutatea ultimelor zile din acel post indelungat este o amintire pozitiva, cu un impact foarte puternic asupra mea care nu ma lasa sa ma intorc la unele obiceiuri nesanatoase din trecut.

      Te felicit pentru perseverenta, este provocator acest program pe o perioada indelungata pe care ti l-ai propus tu in ceea ce priveste postul. Multa vointa iti doresc tie si tuturor celor care postesc.

      Nu mai stiu despre Ioana, posibil sa fi scris dar trebuie revazuta acea perioada.

      Apreciază

  11. Daca va propuneti sa postiti o perioada mai lunga (30-40 zile) dupa revenire veti constata o schimbare in bine radicala in comportamentul alimentar

    Apreciază

  12. As fi vrut mai multe detalii de la voinea, sunt curios cum se impaca perioadele lungi de post cu refacerea musculara.
    Cirys ai adresa lui de e-mail? A ta care este?
    A mea cred ca o stii deja 🙂

    Apreciază

  13. Buna seara,
    Am citit cu rasuflarea taiata experientele voastre. Pana acum eram convins ca aceste posturi se pot tine doar in manastiri sau in pustie.Va felicit pe toti cei care ati reusit si pe cei care nu, dar ati incercat. Doresc si eu sa incep cat de curand acest post negru,eu trecand prin cateva etape intermediare de detoxifiere(lasat de tutun,lasat de carne,posturi lunea,miercurea si vinerea). Am sa revin cu detalii. inca o data BRAVO!!!

    Apreciază

  14. Heloo , mai e cineva pe aici? M-am hotarat de maine incep si eu Postul Negru nu de alta dar vreau sa slabesc pana pe 20.04.2014 vreo 20 de kg , ideal ar fii sa ma pot abtine de la mancare , nu de alta sunt o pofticioasa de numa :(( mananc si cand nu am nevoie doar de dragul mancarii ….. Oare daca il tin postul vreo 40 de zile se va vedea ca slabesc sau slabesc si din grasime ,doar din apa corporala. De pe la 17 ani am tot inceput diete si nu le-am dus pana la final nici una slabeam 5-7 kg si puneam dublu la loc acuma am 19 ani si am 70.5 kg vreau sa ajung pana la 50.0kg .Sper sa pot ,sa il duc pana la capat .De maine 16.03.2014 merg si la sala zilnic aproape si sper ca pana de Pasti sa nu mai am burtica , ca arata groaznic :)) Felicitari tuturor celor care au slabit …. Intrebarea este dupa ce au inceput sa manace din nou au pus din nou pe ei?

    Apreciază

  15. Daca te hotarasti sa tii un post sa zicem de 21 – 40 zile o sa se schimbe si mentalitatea despre mancare.Eu am slabit 40 de Kg si am 14 luni de cand ma mentin fara sa mai pun nimic in plus.Succes daca doresti sa tii cu adevarat te pot ajuta–-cu sfaturi.

    Apreciază

    1. Buna , ai slabit 40 de kg prin postul negru? si in cat timp …. ce-i drept saptamana asta am mai mancat cate un mar pe zi sau un fruct dar de maine ma pun serioas pe treaba ,daca am rezistat cu un mar sigur rezist doar cu apa.

      Apreciază

      1. In primul rand trebuie sa-ti schimbi atitudinea si scopul pentru  acest post.Postul negru vindeca in special afectiunile legate de sistemul digestiv.Este bine sa te documentezi foarte bine in special de ce se va intampla in perioada postului,Organismul tau va reactiona destul de violent ueori sa nu crezi ca va fi usor..In toata aceasta perioada toate organele interne se vor detoxifia ,fiecare organ iti va transmite anumite reactii la care tu trebuie sa stii sa raspunzi.Pe toata perioada postului va trebui sa consumi, apa plata sau distilata, foarte mult 2-3l.Revenirea dupa perioada de post este foarte grea si trebuie sa ai un control asupra poftelor foarte mare aici se poate face greseli uneori cu consecinte grave.te rog documenteazate si dupa aia incepe cu un post usor de 7 zile si vezi cum merge.Eu am avut alt scop dar in aceasta perioada am slabit 40Kg.Perioada cu pregatirea si revenirea dupa post au fost in total 70 zile din care 40 post negru numai cu apa plata.Cat iti propui sa tii post este foarte important?

        Apreciază

  16. Crina,
    In primul rand ca pana atunci nu mai sunt decat 5 saptamani.
    Eu din experienta iti pot spune ca nu te poti astepta sa slabesti mai mult de 3kg/saptamana cand tii post pe termen lung. Unii chiar mai putin.
    Stiu pe cineva care a tinut 40 zile si a slabit doar 15kg.
    A doua la mana, daca n-ai mai tinut pana acum nici macar o saptamana, e cam dificil sa te astepti sa tii dintr-un foc 40 zile.

    Nici nu stiu daca ar fi sanatos, mai ales venind de la o alimentatie problematica si fortand prea mult cu singurul scop acela de a arata bine, risti sa dezvolti probleme de ordin psihologic (anorexie).
    Sa stii ca postul negru nu e chiar floare la ureche, eu cred ca rolul acestui blog e sa demonstreze ca se poate tine, dar nu chiar oricum si intr-o maniera responsabila.

    Sfatul meu e sa-ti gasesti ceva mai multe motivatii, pentru ca stresul psihologic si nevoia de motivatii, poate sa fie destul de mare, fara o motivatie puternica si complexa n-ai sa reusesti sa tii nici macar 3 zile.

    In plus, poftele de care vorbesti pot fi legate de probleme de ordin psihologic, care daca nu sunt rezovate, chiar daca reusesti sa slabesti cat ti-ai propus, te intorci in 2-3 luni cu greutatea tot acolo de unde ai plecat, ceea ce n-ar fi deloc sanatos.
    Iar daca ai sa incepi sa tii post negru, nu cred ca ai sa mai poti merge cine stie ce la sala.

    Anonim: o adresa de email/blog, ceva sa invatam si noi din experienta ta?

    Apreciază

  17. Ce parere aveti despre folosirea urinei in postul negru? Am citit ca urina, alaturi de apa, ar fi foarte folositoare postului(ar grabi procesul de vindecare al bolilor, ar reduce pofta de mancare etc)

    Apreciază

  18. Daca ati pus acesta intrebare inseamna ca stiti cate ceva despre compozitia chimica a urinei, ma refer in special la minerale si hormoni. Situatia ar fi asemanatoare ca si cum ati lua suplimente nutritive solubile sau ati bea sucuri de legume sau fructe in timpul postului ori acela nu ar mai fi un post negru. Este un mod de a posti pentru cine poate, este o varianta mai usoara dar incetineste efectele caci nu lasa sistemul digestiv sa se opreasca.

    Apreciază

  19. Eu ma gandeam ca prin urina s-ar elimina si anumite toxine si aceasta ne-ar putea dauna…
    Mai sunt inca calugari prin manastiri care postesc tot postul fara apa si nu fac nici clisme. Ma intreb daca pentru un om obisnuit ar fi cu putinta?!

    Apreciază

  20. Probabil pentru cineva foarte cumpatat alimentar, deplin echilibrat emotional si cu o viata cu accent preponderent pe spiritualitate… Acum nu cred ca trebuie sa vizam din prima perfectiunea trebuie mai degraba sa tindem catre pasul imediat urmator, sa consolidam o vreme situatia si apoi sa facem altul. Daca ni sa permite urmatorul pas inseamna ca am invatat deplin lectia celui anterior.

    Apreciază

  21. Am o intrebare:daca se tine post negru total fara apa pana la ora 15 si numai dupa aceasta ora se incepe sa se bea apa, sa zicem cateva zile si apoi sa se continue postul band apa in tot cursul zilei, rezultatele, beneficiile si slabirea apar in zilele fara apa si mai ales pt eliminarea tesutului adipos (grasime, celulita) din zona membrelor inferioare si abdomen?

    Mie nu-mi place sa beau sucuri din fructe si legume, cu ce as putea inlocui iesirea din postul cu apa?

    Apreciază

  22. Problema aceasta cu pasii… mi se pare atat de lunga. Mai bine gandesc ca fac atat cat Dumnezeu imi permite si il rog sa imi permita atat cat voieste. Bineinteles, eu tind la obiectivul final din start, dar pot atat cat mi se permite, pana la pasul la care mi se permite. Chiar unii stareti din manastiri spun ca in perioada postului, daca nu li se permite sa tina post negru, insemana ca este din cauza orgoliului. Daca ar reusi sa tina post, s-ar fali ca au reusit, si ar avea o cadere spirituala.
    Cu echilibrul emotional, nu stiu cat poate face un om să il dobandeasca! Bineinteles, psihologii ne invata metode de gestionare a emotiilor, dar nu tot omul este interesat să gestioneze emotii si altii nu se pot controla pe moment. Daca ne-am nascut cu un temperament dezechilibrat, inseamna, oare, ca nu suntem apti pentru ceea ce ne-am dori dpv spiritual? Ex, se sustine ca pentru practicarea meditatiei, sunt potriviti flegmaticii si sangvinii(dintre temperamentele clasice). Totusi, am intalnit teorii care spun ca hrana poate ne schimbe si temperamentul, in functie de compozitie. De exemplu, un coleric care va consuma alimente proponderent sattva-ice(cf traditiei yoga), va evolua spre echilibru.

    D-stra cum considerati ca poate deveni cineva echilibrat emotional?

    Apreciază

  23. Singurul regim care a dat rezultate la mine pentru zona abdominala a fost cura waerland http://www.formula-as.ro/2007/777/clubul-dietelor-de-slabit-46/cura-waerland-9126
    Nu mai aveam pic de burta si o aveam destul de mare. Am mancat, insa, toata cantitatea respectiva si am folosit un manunchi de patrunjel si o lingura de seminte de in.
    Ma gandesc ca as putea sa ies din post cu aceasta cura, deoarece am impresia ca retin apa pe care o beau.
    Cu siguranta, ca printre persoanele care au tinut post si scriu pe acest blog sunt destule care pot sa ne dea sfaturi in legatura cu …burta…

    Apreciază

  24. Tot pentru C.D. Am uitat sa intreb legat de cura waerland, eu nu pot consuma cartofi fierti fara coaja din cauza ca sunt prea dulci si din cauza amidonului, imi da stari de rau foarte rau si puternice, greata, voma, cresterea glicemiei si alte simptome rele, dar se poate consuma cartofi fierti cu coaja si apoi curatati pentru ca sub aceasta forma, n-am nici o problema fiind mai uscati…la mine e problema de la coapse in jos.

    Apreciază

  25. …am uitat sa adaug iarasi…si umflarea picioarelor pentru simplu faptul ca traiesc…ca mananc sau nu, ca beau apa sau nu, ca stau intr-un loc o secunda sau nu…mi se umfla..chin mare.

    Apreciază

  26. Nu cred ca este o problema ca sunt cartofii fierti in coaja. Eu am spus ca a functionat la mine regimul respectiv, dar cunosc pe cineva la care nu a functionat. A facut eruptie cutanata.
    Poate este o problema de circulatie si trebuie sa faci o radiografie. La Spitalul Floreasca in Bucuresti se facea ieftin investigatia respectiva si medicul recomanda si tratamentul. Nu sunt medic, asadar nu stiu care pot fi problemele. Unele persoane folosesc diuretice sa slabeasca(furosemid etc), dar acestea dau dependenta.

    Apreciază

    1. Iti multumesc foarte mult C.D. pentru raspunsurile rapide pe care mi le-ai oferit. O sa vad si eu ce o sa fac legat de aceasta cura. Multumesc inca o data.

      Apreciază

  27. buna!am mai incercat sa tin post negru si nu am reusit decat 3 zile….dar acum m am ambitionat si trebuie sa slabesc pt toti ii spun ca sunt foarte grasa am 88 kg.Trebuie sa slabesc vad ca multe dintre voi au reusit trebuie sa reusesc si eu…

    Apreciază

    1. Succes, Daniela! Ai in vedere totusi ca revenirea la acelasi stil alimentar/miscare de dinaintea postului va readuce cu mare viteza inapoi toate kg pierdute in post!

      Apreciază

      1. Cirys, niciodata nu am avut o atat de mare pofta de mancare ca dupa post! Eu nu m-am cantarit sa vad cat am slabit in 25 zile, dar banuiesc ca am slabit destul, de ma incapea o bluza la care imi mai erau necesari vreo 25 cm la piept sa o pot incheia. Am pornit de la 64-65 kg si, daca am ajuns la 54, ma consider bine, la 1.62 cm.
        Bluza ma incape si acum, dupa 3 saptamani, perioada in care am mancat disperata plase intregi de ardei, castraveti, telina cu multa zeama de lamaie si inlocuitor de sare. Nu am simtit nevoia de dulce si mi s-a reglat si sistemul circulator. Digestia functioneaza perfect.

        Acum, ca am mancat cu disperare 3 saptamani si nu am asimilat, mi-am diminuat poftele si, parca, simt iar dorul unui post cu apa ori unei ordini alimentare stricte…
        Daca nu gaseam acest blog, nu reuseam sa ma decid in privinta atator zile de post. Nici nu visat vreodata sa pot macar o saptamana.

        Apreciază

        1. C.D., ma bucur ca blogul ti-a fost de folos, ca ti-ai reglat vechile probleme mai ales. Si eu am avut o pofta de mancare de-a dreptul navalnica dupa post. Am incercat sa nu manac mai des de 3 ori pe zi, a fost o disciplinare anevoioasa la inceput, caci tot ce era natural avea un gust superb. 🙂

          Apreciază

  28. Buna ziua,

    Am citit cu mult interes acest blog si mi-a fost de mare ajutor.

    Am tinut post 40 de zile (azi ar fi ultima). Problema e ca vomit de 19 zile si nu stiu cand se va termina acest cosmar. Am pierdut un sfert din greutate si sunt frant.

    Apreciază

  29. Eu am baut ceai de pelin pentru a-mi reface sucurile gastrice si a mers.Dupa un an de la post am avut tot cam 91-93Kg (am slabit in jur de 40Kg)cat aveam si dupa post.Acum de la doi ani am tot atat dar am devenit vegetarian.Cat despre muschi acestia nu au slabit pentru ca nu i-am lasat.

    Apreciază

  30. Buna seara,

    Va rog sa ne ajutati si pe noi cu cateva sfaturi, avem mare nevoie de ajutor!!
    Tatal meu in varsta de 55 ani, a fost diagnosticat acum o luna (11.06.2015) cu cancer de cai biliare, stagiul IV… adica neoperabil. Momentan, discuta cu un oncolog despre posibilitatea inceperii chimioterapiei. Insa inainte de a incepe orice tratament, trebuie scazut nivelul bilirubinei. Personal nu cred ca poate rezista tratamentului cu citostatice.
    Credeti ca un post cu sucuri naturale l-ar ajuta? Cunosteti cazuri similare care au tinut postul si s-au simtit mai bine, sau , indraznesc sa spun, s-au vindecat?!
    Va rog, suntem disperati!
    Multumesc!

    Apreciază

  31. Mai are ceva de pierdut? Un tip care a stat la manastire ca frate mai multi ani imi spunea ca cineva bolnav de cancer s-a decis sa tina post negru(chiar si fara apa) si sa practice rugaciunea atat cat mai avea de trait. Si s-a vindecat. Pot sa il intreb pe tip cate zile de post a tinut. Parca imi amintesc de 22.

    Apreciază

  32. Acest doctor http://drcalinmarginean.blogspot.ro/. vindeca cancerul cu sucuri si cruditati. A studiat ce fel de fructe si legume sunt optime pentru fiecare tip de cancer. De asemenea el recomanda ferirea de chimioterapie si radioterapie pentru ca decimeaza sistemul imunitar. Sper ca Cirys nu va considera ca fac reclama pe blog. Sotia unui coleg de servici de-al sotului meu s-a vindecat de cancer la rinichi urmand protocolul lui de vindecare. Sper sa te ajute informatia.
    Chimioterapia=otravire a sangelui, ce sange otravit poate vindeca un corp bolnav?Asculta-i conferintele, da-le si tatalui tau pentru a-i creste increderea, pentru a invata ce e bine si ce e rau in materie de alimentatie.

    Apreciază

  33. Mai cunosc un caz. Sotia cuiva s-a imbolnavit de cancer si medicul a spus ca nu mai e nici o sansa. Atunci sotul s-a decis sa tina post negru zilnic si sa se roage(post negru, fara apa) pana la apusul soarelui. Si, cand sotia s-a dus la control, era vindecata. Caz real.
    Eu, sa am o boala incurabila, as alege postul. Aceasta nu inseamna ca este sigur 100%, deoarece fiecare are o karma. Dar la medic e aproape sigur ca nu se vindeca.

    Apreciază

  34. Ziua a 34-a 05 mart.

    Trezire inainte cu 30 de alarma,la fel ca si ieri. Eram ok,fara senzatii deosebite.
    Greturi intermitente de scurta durata pe parcursul zilei,dar eu deja ma ingrozeam la ce stiam ca urmeaza seara. Surpriza,seara greata a fost abia perceptila…. Posibil pentru ca am avut o intrunire de la orele 18.00,care mi-a solicitat atentia foarte mult si n-am mai simtit-o…si am fost nevoita sa tin o jumatate de guma de mestecat in gura,caci nu puteam vorbi in nasul oamenilor stiind ca respiratia nu e ok…sau chiar n-a mai fost…nici acum nu o mai simt… Voi vedea maine seara daca mai apare. Ha! Oricum,e tare bine fara….. 🙂

    Presupun ca maine scriu tot aici,caci pagina cu ziua 35 nu avem…. 🙂

    Apreciază

  35. Ziua 34 – 31.03.2018 -Sambata

    Zilele sunt foarte grele. am energie dimineata si spre dupa masa nu tare mai reusesc nimic. Am dormit vreo 5 ore dupa masa pana seara pe la ora 19.00
    Slabesc cu vreo 300 grame pe zi.

    Nu mai am energie nici sa citesc. Am stari de greata destul de pronuntate. nu am vomitat dar uneori cred ca ar fi mai bine. Nu mai pot bea apa decat putina. La cat am tinut si cat mai am ar trebuie sa fiu incurajat dar nu mai am energie.

    Apreciază

Lasă un comentariu