ziua 31

Impartasiti cum v-ati simtit in a 31-a zi de post

5 răspunsuri la „ziua 31”

  1. La prima ora, ridicarea din pat (prea brusca pentru actuala mea conditie) mi-a stranit un rau intens, vomitat, palpitatii si senzatia ca trebuie sa merg la toaleta, toate de-a valma incat nu stiam ce sa fac mai intai. Dupa ce am scapat de excesul de bila si am constatat din nou ca prin intestine exista tendinta de a se elimina ceva, fapt care nu s-a intamplat pana la urma, am adormit pana la 11.30 a.m. Apoi, cu mare greutate si multa precautie m-am pus in miscare. Nu am putut face decat lucruri minore prin casa, pana catre ora 4 p.m. cand mi-am revenit la o forma acceptabila Mers pe jos aproape 2 ore, respiratia nu m-a mai deranjat, doar pantele imi creau dificultati. Spre sfarsitul perioadei de mers, de la oboseala acumulata, a aparut o stare de greata care la ajungerea acasa, pe la 6 p.m. a culminat bineinteles cu o noua descarcare de bila. Dupa totul s-a relaxat o vreme si apoi din nou au mai aparut 2 astfel de evenimente neplacute, deci in total 4 pe ziua de astazi.
    Desi nu ma asteptam sa apara din nou la o asemenea amploare, se pare ca in zilele acestea ma aflu intr-o noua etapa profunda si foarte puternica de detoxifiere. Limba, s-a incarcat din nou foarte urat, cam ca in a doua saptamana si s-a acoperit din nou toata, in schimb urina este normala. Pe langa faptul ca e foarte incarcata, limba are parca si o nuanta un pic vinetie. Sera, de cateva zile, saliva este spumoasa de parca as fi mancat detergent. Este atat de neplacuta incat trebuie sa fac nenumarate drumuri pana la baie sa scap de ea.
    Constat cu surprindere placuta ca acel ganglion sau nodul tare pe care il aveam mai jos de ureche, in spatele maxilarului s-a retras pe jumatate. In schimb cand suflu nasul urechea dreapta se indunda un pic, ca si cum mi-ar fi intrat apa in ea.
    Apa 0.3 l
    Kg 58,9 (-500g)

    Apreciază

  2. Dupa o documentare pe situri de specialitate in italiana si engleza am decis sa incep sa introduc cate un ceai de schinduf (fan grecesc).Sa vedem, am decis sa il introduc acum in ultima parte a postului.Din cate am putut intelege este printre putinele plante ce au proprietatea sa dizolve mucusul intarit din organism si sa il faca fluid proces care este foarte important impreuna cu dezintoxicarea si pierderea in greutate

    Apreciază

  3. Ziua a 31-a 02 mart.

    Trezire ok,gura usor incarcata cu ceva galbui ce s-a curatat inca de la prima clatire cu apa,deci ieri dimineata nu era din cauza ca nu ma spalasem pe dinti. Probabil o noua manifestare.

    Azi greata nu a mai fost asa intensa ca ieri,aparea din cand in cand si nu foarte puternica,astfel incat am putut sa beau si apa mai multa – circa 1,5 l pana acum.

    Insa de la orele 17.00 s-a instalat o greata teribila si continua,ce m-a pus in pat cu dorinta de a adormi cat mai repede. Inca n-am adormit,mi-am distras atentia cu cititul si internetul. Acum mi-am facut un ceai foarte slab in care am pus trei picaturi de lamaie,sa vad daca-l pot bea…sau macar cateva guri,poate mai linistesc greata… 😦

    Apreciază

  4. Astazi m.am cantarit si sunt tot pe 90kg. Stagnez de 2 zile, nici ca vrea cantarul sa scada un pic. Per total ma simt ok! Am pofte si probabil sunt de la psihicul meu care stie ca mai are putin..insa eu voi tine mai mult de 40 de zile. Il pacalesc putin!
    Va doresc spor !!!

    Apreciază

  5. Ziua 31 – 28.03.2013

    A fost o zi f dificila – am calatorit mult am avut ceva pb cu avionul asa ca am ajuns intarziat pe drum pb cu masina mi-am pierdut permisul :)) deci o zi solicitanta – Am ajuns f tarziu.

    Am uitat zilele astea sa spun ca de o saptamana am un gust atata de gretos in gura ca am senzatii de voma continua. Nu stiu ce e si poate si acid saliva multa hororr 🙂

    Dar ziua s-a sfarsit cu bine si am adormit bine si m-am trezit matinal 2 zile voi fi in Romania

    Apreciază

Lasă un comentariu