Țigările, alcoolul și drogurile cauzează pierderea rapidă a energiei vitale a organismului

Cu ajutorul fotografiilor Kirlian s-au demonstrat efectele nocive ale fumatului și consumului de alcool și droguri, efecte care încep să se propage la scurt timp după ce acțiunea de folosire a acestora este începuta. Acest fapt este vizibil la un nivel extrem de fin, la nivel energetic. Cu această tehnică specială s-a putut observa că, unei persoane care fumează timp de 10 minute, îi dispare aproape în totalitate radiația energetica existentă altminteri în jurul corpului, radiație denumita si energie vitala sau corp energetic. Mai mult, dacă un grup de persoane se țin de mână și doar o singură persoană, aflată la un capăt al acestui șir fumează, nivelul energetic al acelui grup, observabil cu ajutorul fotografiilor Kirlian, scade rapid la toți membrii. Pierderea energetică generată de fumat și consumul de alcool și droguri este asemănătoare devitalizării produse de boală.

În timp, văduvite de energia vitală proprie, observabilă cu ajutorul acestui tip special de fotografii, tot mai multe dintre celulele și țesuturile organismului își opresc procesul de regenerare și sfârșesc prin a muri. Acest fapt este sinonim cu îmbătrânirea prematură și în final cu moartea prematură. Cele trei tipuri de vicii menționate mai sus se comporta la nivel energetic întocmai ca niște vampiri.

Cumva acțiunea de conștientizare la nivel public a nocivității acestui tip de vicii a fost lăsată în urmă, ca și cum ar fi de mult cunoscută sau înțeleasă de la sine. Acum suntem chipurile pe o altă treaptă, vorbim despre excesul de zahăr si carbohidrați, despre problematica glutenului, despre o alimentație cât mai puțin generatoare de aciditate la nivel celular. Uităm totuși că din urmă vin noi generații care trebuie ajutate să conștientizeze și să evite viciile care le dau târcoale. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să aud despre regimuri de viată impecabile din punct de vedere alimentar și al mișcării pe care cei în cauză le asociau senini consumului de țigări și cafea sau alcoolului și energizantelor. În nesfârșita noastră  cruciadă pentru păstrarea sănătății trebuie să începem cu acele cunoștințe de bază, ”alfabetul” sănătății si apoi sa trecem la clasele superioare.

 

Reclame

3 responses to this post.

 1. Posted by L.I. on 29/06/2014 at 10:22 am

  buna,

  ce inlocuitori de cafea recomanzi? beau cam multa cafea, 2-3 pe zi; stiu ca nu e buna, vreau sa ma las, dar parca as vrea sa consum altceva (sanatos) in locul ei. multumesc.

  Răspunde

  • Posted by fl on 23/09/2016 at 3:01 pm

   Din punctul meu de vedere cafeaua nu poate fi inlocuita cu absolut nimic, pt ca mereu vei „cauta” gustul identic ei. Asadar cel mai bn e sa o elimini si sa inlocui pt. o perioada scurta cu o bautura cu continut de cofeina, de ex. ceai negru. Numai bn

   Răspunde

 2. Posted by Cornel Soare on 29/06/2014 at 1:48 pm

  Exista cafea numai din cereale dar si unele marci care au amestec de cereale cu cafea obisnuita in procente diferite asa ca sa ai grija când cauti la acest aspect. Daca nu ma insel la noi cea numai din cereale se numeste Orzo…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: